Янченко, КатеринаЦвілий, СергійYanchenko, KaterynaTsvilyi, Serhii2022-10-132022-10-132022-05-19Янченко К. Організація банкет-коктелю / Катерина Янченко, Сергій Цвілий // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 238-240.http://localhost:8080/handle/34606048/33004Коктейлі організують під час укладання ділових контрактів, прове- денні презентацій та конференцій. Цей формат має світський характер і, незважаючи на візуальну розкіш, дозволяє з мінімальними витратами обслужити безліч гостей. Cocktails are organized during the conclusion of business contracts, days of presentations and conferences. This format is secular in nature and, despite the visual luxury, allows with minimal costs serve many guests.ukбанкет-коктейльфуршетменюорганізаціяcocktail banquetbuffetmenuorganizationОрганізація банкет-коктелюOrganization of a cocktail partyArticle