Гащишин ВіраБорецький ЮрійHashchyshyn ViraBoretskyi YuriiКафедра біохімії та гігієни2025-02-042025-02-042024ОК 33 Мікробіологія : робоча програма обов’язкової компоненти освітньої програми, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Гащишин В. Р., Борецький Ю. Р. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – 16 с.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/381004 2. Мета та завдання навчальної дисципліни Метою викладання навчальної дисципліни «Мікробіологія» є ознайомити студентів зі світом мікроорганізмів, їх цитологічними, фізіологічними і біохімічними властивостями; розглянути питання сучасної систематики й охарактеризувати основні групи; акцентувати увагу на особливостях метаболізму; поглибити знання про організацію геному мікроорганізмів, принципи генно- інженерних досліджень; ознайомити з принципами нормування мікробіологічних показників якості харчових продуктів та державними документами, в яких вони сформовані; формування у студентів системи спеціальних теоретичних знань щодо класифікації та асортименту харчових продуктів, контролю їх якості при зберіганні та використанні; оволодіння навичками органолептичного та інструментального методів контролю якості продуктів харчування; формування знань з основ мікробіології для наступного їх застосування у професійній діяльності.otherмікробіологіяробоча програмабакалавргалузь знань: 24 «Сфера обслуговування»спеціальність: 241 «Готельно-ресторанна справа»кафедра біохімії та гігієниОК 33 Мікробіологія : робоча програма обов’язкової компоненти освітньої програми, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»Other