Федорів, В. М.Кобаса, І. М.Дійчук, В. В., укладачіFedoriv, V. M.Kobasa, I. M.Diychuk, V. V., compilers2022-07-182022-07-182020-12-13Наукові основи харчових технологій : навч.-метод. посіб. / уклад.: В. М. Федорів, І. М. Кобаса, В. В. Дійчук. – Чернівці : Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2020. – 120 с.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32683Необхідно розробляти концептуальні основи харчових технологій майбутнього, створювати наукову базу майбутніх винаходів і способів їх інженерної реалізації. It is necessary to develop the conceptual foundations of food technologies of the future, to create a scientific the base of future inventions and methods of their engineering implementation.ukхарчові технологіїресторанне господарствоасортиментfood technologiesrestaurant businessassortmentНаукові основи харчових технологійScientific bases of food technologiesBook