Гілецький ІванПаска МаріяПетришин НаталіяHiletskyi IvanPaska MariiaPetryshyn Nataliia2025-09-042025-09-042025Гілецький І. Особливості проєктування харчового підприємства з переробки хрону звичайного (armoracia rusticana) з виробництва дезінфікувальних засобів / Іван Гілецький, Марія Паска, Наталія Петришин // Молода спортивна наука України : зб. наук. пр. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025. – Вип. 29, т. 4. – С. 274–275.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/39683Мета - визначити особливості проєктування харчового підприємства, що спеціалізується на переробці хрону для виробництва дезінфікувальних засобів, з урахуванням технологічних, санітарно-гігієнічних та екологічних вимог.The aim is to identify the specific features of designing a food enterprise specialising in horseradish processing for the production of disinfectants, taking into account technological, sanitary, hygienic and environmental requirements.otherхарчове підприємствопереробка хрону звичайного (armoracia rusticana)виробництво дезінфікувальних засобівfood enterpriseprocessing of common horseradish (Armoracia rusticana)production of disinfectantsОсобливості проєктування харчового підприємства з переробки хрону звичайного (armoracia rusticana) з виробництва дезінфікувальних засобівFeatures of designing a food enterprise for processing common horseradish (Armoracia rusticana) for the production of disinfectantsOther