Іжевська, О. П.Izhevska, O. P.Кафедра готельно-ресторанного бізнесу2021-02-262021-02-262021-02-26Технологія продуктів функціонального харчування : рекомендована література з навчальної дисципліни, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», напрям підготовки 241 «Готельно-ресторанна справа», факультет туризму / уклад. Іжевська О. П. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 4 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28910ukтехнологія продуктів функціонального харчуваннярекомендована літератураспеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”галузь знань 24 «Сфера обслуговування»факультет туризмукафедра готельно-ресторанного бізнесуТехнологія продуктів функціонального харчування : рекомендована література з навчальної дисципліни, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», напрям підготовки 241 «Готельно-ресторанна справа», факультет туризмуOther