Паска МаріяТесля ОльгаPaska Mariia,Teslia OlhaКафедра готельно-ресторанного бізнесу2025-02-172025-02-172024ОК 37. Організація барної справи : робоча програма вибіркової навчальної дисципліни, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Паска М. З., Тесля О. Д. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – 14 с.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/38382Метою викладання навчальної дисципліни «Організація барної справи» є надання студентам комплексу спеціальних знань щодо організації роботи та обслуговування споживачів у барах, організації роботи сомельє та обслуговування гостей винами; формування у студентів системного мислення й комплексу знань у галузі ресторанного обслуговування.otherорганізація барної справиробоча програмабакалавргалузь знань – 24 «Сфера обслуговування»спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»кафедра готельно-ресторанного бізнесуОК 37. Організація барної справи : робоча програма вибіркової навчальної дисципліни, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»Other