Журенко, ДенисДупак, НадіяБаль-Прилипко, ЛарисаПаска, МаріяZhurenko, DenysDupak, NadiiaBal-Prylypko, LarysaPaska, Mariia2022-10-072022-10-072022-05-19Концептуальні підходи здорового харчування у організації ресторанного обслуговування / Денис Журенко, Надія Дупак, Лариса Баль-Прилипко, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів).-Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - С. 22-24.http://localhost:8080/handle/34606048/32896ukгостинністьбізнесінноваціїтуризмhospitalitybusinessinnovationtourismКонцептуальні підходи здорового харчування у організації ресторанного обслуговуванняArticle