Ростислав СорокаRostyslav Soroka2025-07-232025-07-232025Сорока Р. Франчайзинг як спосіб започаткування готельно-ресторанного бізнесу / Ростислав Сорока // Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування : тези доп. VІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (24–25 квіт. 2025 року, м. Львів) / за заг. ред. Н. Павленчик. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025. – С. 234–236.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/39498otherфранчайзингготельно-ресторанний бізнесfranchisinghotel and restaurant businessФранчайзинг як спосіб започаткування готельно-ресторанного бізнесуFranchising as a way to start a hotel and restaurant businessOther