Калник ОлегПаска МаріяПетришин НаталіяKalnyk OlehPaska MariiaPetryshyn Nataliia2025-06-262025-06-262025Калник О. Інтеграція системи 5S з методологіями HACCP та ISO для покращення якості в ресторанному бізнесі / Олег Калник, Марія Паска, Наталія Петришин // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. V Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (15–16 трав. 2025 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025. – С. 431–432.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/39318Мета роботи: Аналіз можливостей інтеграції системи 5S з методологіями HACCP та ISO для покращення якості та безпеки в закладах ресторанного господарства. Objective: To analyze the possibilities of integrating the 5S system with HACCP and ISO methodologies to improve quality and safety in restaurant establishments.otherHAACP5SISOзаклади ресторанного господарстваrestaurant facilitiesІнтеграція системи 5S з методологіями HACCP та ISO для покращення якості в ресторанному бізнесіIntegration of the 5S system with HACCP and ISO methodologies to improve quality in the restaurant businessOther