Графська ОриславаЗапісоцький А. І.Hrafska OryslavaZapisotskyi A. I.2025-02-202025-02-202023Графська О. І. Система НАССР для підприємств ресторанного господарства як запорука безпечності використання в них харчових продуктів та наданих послуг / Графська О. І., Запісоцький А. І. // Міжгалузеві диспути: динаміка та розвиток сучасних наукових досліджень: матеріали IV Міжнар. наук. конф. (21 лип.). – Хмельницький, 2023. – С. 16–17.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/38414otherсистема НАССРпідприємство ресторанного господарствахарчові продуктиHACCP systemrestaurant business enterprisefood productsСистема НАССР для підприємств ресторанного господарства як запорука безпечності використання в них харчових продуктів та наданих послугThe HACCP system for restaurant business enterprises as a guarantee of the safety of food products and services providedOther