Вовчанська, ОльгаІванова, ЛіліяVovchanska, OlhaIvanova, Liliia2019-10-162019-10-162019-10-16Вовчанська О. М. Вплив інновацій на здобуття конкурентних переваг закладами ресторанного господарства / Вовчанська О. М., Іванова Л. О. // Сучасні тенденції розвитку світової економіки: нові виклики та проблеми: матеріали VI Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 19 квітня 2019 р.). - Одеса, 2019. - С. 226-229.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22476Впровадження інноваційних технологій у ресторанній сфері в Україні сприятиме збільшенню кількості клієнтів, розширенню асортименту продукції та способів її подання, пошуку нових оригінальних рішень ведення бізнесу, які підвищують його конкурентоздатність. Врахування світових тенденцій у розвитку інноваційних технологій, дозволить українським закладам ресторанного господарства правильно оцінити власні можливості розвитку на ринку інновацій, що і визначатиме перспективи подальших досліджень.ukресторанне господарствозаклади ресторанного господарстваресторанВплив інновацій на здобуття конкурентних переваг закладами ресторанного господарстваArticle