Гузар, УлянаHuzar, UlianaКафедра готельно-ресторанного бізнесу2019-10-042019-10-042019-10-04Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Гузар У. Є. - Львів, 2019. - 27 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22374Метою викладання навчальної дисципліни “Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу” є формування у студентів фундаментальних знань, вмінь та навичок щодо методів аналізу діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу, маркетингових, менеджерських процесів впливу на діяльність підприємств ГРБ, стратегічного аналізу діяльності підприємств ГРБ.ukкафедра готельно-ресторанного бізнесуАналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесуГотельно-ресторанна справаопис навчальної дисциплінипрограма навчальної дисципліниструктура навчальної дисциплінитеми семінарських занятьтеми практичних занятьсамостійна роботаіндивідуальні завданнярозподіл балівшкала оцінюваннярекомендована літератураАналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Plan or blueprint