Гузар, У.Вільчинська, О.Huzar, U.Vilchynska, O.2021-02-182021-02-182021-02-18Гузар У. Сучасні методи управління розвитком персоналу організацій готельно-ресторанного бізнесу / У. Гузар, О. Вільчинська // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (26-27 листопада 2020 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - С. 320-323.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28628Мета нашого дослідження – охарактеризувати теоретичні і практичні аспекти функціонування сучасних методів управління розвитком персоналу на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу.ukіндустрія гостинностірозвиток персоналупрофесійне навчаннякоучингbuddingСучасні методи управління розвитком персоналу організацій готельно-ресторанного бізнесуArticle