Карпишин, КирилоПаска, МаріяKarpyshyn, KyryloPaska, Mariia2024-07-032024-07-032024-05-30Карпишин К. Крафт для HoReCa - асортимент у закладі ресторанного господарства Milk pub / Кирило Карпишин, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 176–178.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36226Метою роботи було визначення асортименту морозива закладу ресторанного господарства Milk pub,його характеристика. The purpose of the work was to determine the range of ice cream of the Milk pub restaurant, its characteristics.ukрафтова продукціяресторанна індустріябрендморозивоshelf productsrestaurant industrybrandice creamКрафт для HoReCa - асортимент у закладі ресторанного господарства Milk pubCraft for HoReCa - assortment in the Milk pub restaurantArticle