Яковер ОлександрПрісс ОлесяКолісниченко ТетянаYakover OleksandrPriss OlesiaKolisnychenko Tetiana2025-01-172025-01-172024-10-24Яковер О. Збереженість біологічно активних речовин шпинату при готуванні методом су-від / Олександр Яковер, Олеся Прісс, Тетяна Колісниченко // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. V Міжнар. наук.-практ. конф. (24-25 жовтня 2024 р.). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 205–207.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/37665otherшпинатхлорофілису-відspinachchlorophyllssous videЗбереженість біологічно активних речовин шпинату при готуванні методом су-відPreservation of biologically active substances of spinach during sous vide cooking