Гузар УлянаHuzar UlianaКафедра готельно-ресторанного бізнесу2025-02-172025-02-172024ОК 21. Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу : завдання для самостійної роботи з методичними рекомендаціями щодо їхнього виконання з обов’язкової навчальної дисципліни, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування» спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа» / уклад. Гузар У. Є. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – 4 с.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/38370otherаналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесусамостійна роботабакалавргалузь знань – 24 «Сфера обслуговування» спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»кафедра готельно-ресторанного бізнесуОК 21. Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу : завдання для самостійної роботи з методичними рекомендаціями щодо їхнього виконання з обов’язкової навчальної дисципліни, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування» спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»Other