Хамуляк, МарічкаКарпова, МартаМаслійчук, ОльгаKhamuliak, MarichkaKarpova, MartaMasliichuk, Olha2021-09-172021-09-172021-09-17Хамуляк М. Використання екопосуду «Naturpack» у закладах ресторанного господарства / Марічка Хамуляк, Марта Карпова, Ольга Маслійчук // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 99-101.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30568Метою дослідження є моніторинг використання компостованого одноразового посуду та пакувальних матеріалів для їжі Vegware компанії Naturpack у закладах ресторанного господарства м. Львова та м. Києва.ukекопосудPLAСPLAбегасакомпостований посудВикористання екопосуду «Naturpack» у закладах ресторанного господарстваArticle