Паска, М. З.Маркович, І. І.Paska, M. Z.Markovych, I. I.2020-11-302020-11-302020-11-30Паска М. З. Структурно-механічні властивості фаршів напівкопчених ковбас у разі використання сочевиці та пряно-ароматичних речовин / М. З. Паска, І. І. Маркович // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку торгівлі та послуг : тези доп. - Харків, 2013. - Ч. 1. - С. 100-101.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27522ukнапівкопчені ковбасифаршсочевицяпряно-ароматичні речовиниСтруктурно-механічні властивості фаршів напівкопчених ковбас у разі використання сочевиці та пряно-ароматичних речовинArticle