Терешко, МаріяРябенька, МаринаTereshko, MariiaRiabenka, Maryna2023-06-262023-06-262023-05-18Терешко М. Особливості кейтерингу у ресторанному бізнесі України / Марія Терешко, Марина Рябенька // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 215–216.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34156ukкейтерингкейтерингове обслуговуванняпослугиіндустрія гостинностіресторанний бізнесcateringcatering serviceservicesrestaurant businesshospitality industryОсобливості кейтерингу у ресторанному бізнесі УкраїниPeculiarities of catering in the restaurant business of UkraineArticle