Ляшко, ОлександраТурчин, ВалентинХолявка, ВолодимирРадзімовська, ОльгаLyashko, OleksandraTurchyn, ValentynKholyavka, VolodymyrRadzimovska, Olga2022-10-122022-10-122022-05-19VIP-кейтеринг: особливості та актуальні проблеми розвитку / Олександра Ляшко, Валентин Турчин, Володимир Холявка, Ольга Радзімовська // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів, 2022. - С. 148-150.http://localhost:8080/handle/34606048/32974Популярність VIP кейтерингу обумовлена тим, що з’являється можливість проведення заходу на своїй території, при цьому, не докладаючи особливих зусиль. Кейтеринг спрощує організацію банкету, і дозволяє приділити більше часу іншим обов’язкам. Організатори пропонують не тільки смачно нагодувати замовників, але і надати сервіс, обладнання та декорації. The popularity of VIP catering is due to the fact that it is possible to hold the event on its territory, without much effort. Catering simplifies the organization of the banquet, and allows you to spend more time on other responsibilities. The organizers offer not only delicious food for customers, but also provide service, equipment and scenery.ukкейтерингобслуговуваннязаклади ресторанного господарстваcateringservicerestaurantsVIP-кейтеринг: особливості та актуальні проблеми розвиткуVIP-catering: features and current development issuesArticle