Паска, МаріяХромова, Мар’янаPaska, MariiaKhromova, Mariana2024-10-072024-10-072024Паска М. З. Смакові властивості м’яса свиней залежно від впливу есенціальних хелатних сполук / Паска М. З., Хромова М. В. // Сучасні тренди і перспективи в галузі переробки м’яса і молока : програма та тези матеріалів V Міжнар. наук.-практ. конф. (18 верес. 2024 р.). – Київ, 2024. – С. 19–20.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36514ukм’ясо свинейсмакові властивостіесенціальні хелатні сполукиtaste propertiesessential chelating compoundspig meatСмакові властивості м’яса свиней залежно від впливу есенціальних хелатних сполукTaste properties of pig meat depending on the influence of essential chelating compoundsArticle