Дрозд, ЯнаDrozd, Yana2024-07-102024-07-102024Дрозд Я. В. Формування системи ефективного корпоративного управління у закладах ресторанного бізнесу : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : [спец.] 241 «Готельно-ресторанна справа» / Дрозд Яна Володимирівна ; наук. кер. У. Є. Гузар. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – 57 с. (Повний текст кваліфікаційної роботи зберігається в е-бібліотеці кафедри готельно-ресторанного бізнесу)https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36290Мета дослідження - оцінка та розробка практичних рекомендацій щодо вдосконалення механізмів корпоративного управління у ресторані «Jam Cafe». The purpose of the study is to assess and develop practical recommendations regarding improvement of corporate management mechanisms in the Jam Cafe restaurant.ukкорпоративне управліннякорпоративна культурастратегіяресторанний бізнесвпровадженняінноваціїcorporate managementstrategycorporate culturerestaurant businessimplementationinnovationФормування системи ефективного корпоративного управління у закладах ресторанного бізнесуFormation of an effective corporate management system in restaurant business establishmentsOther