Левків, Соломія-МаріяПаска, МаріяLevkiv, Solomiya-MariyaPaska, Mariya2022-06-272022-06-272022-05-19Левків С.-М. Рівень конкурентоспроможності ресторану «Marinad meat bar» в умовах сучасного ринку туристичних послуг / Соломія-Марія Левків, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (19 травня 2022 року, м. Львів). – Львів, 2022. – С. 133–135.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32541Представлено основні чинники, які впливають на рівень конкурентоспроможності, а саме: продукція, послуги, персонал, імідж та ціна. Саме зосередження уваги на розвитку усіх цих напрямів допомагає ресторану-крамниці «Marinad meat bar» підтримувати високий рівень конкурентоспроможності в умовах сучасного ринку туристичних послуг. The main factors influencing the level of competitiveness are presented, namely: products, services, staff, image and price. It is the focus on the development of all these areas that helps the Marinad meat bar to maintain a high level of competitiveness in today's market of tourist services.ukгостинністьконкурентоспроможністьресторан-крамницяhospitalitycompetitivenessrestaurant-shopРівень конкурентоспроможності ресторану «Marinad meat bar» в умовах сучасного ринку туристичних послугThe level of competitiveness of the restaurant "Marinad meat bar" in the modern market of tourist servicesArticle