Потапова, КатеринаПаска, МаріяPotapova, KaterynaPaska, Mariia2021-09-172021-09-172021-09-17Потапова К. Розроблення нових видів змішаних десертних безалкогольних напоїв / Катерина Потапова, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 69-71.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30554Мета роботи – розроблення рецептур нових видів безалкогольних змішаних десертних напоїв з такої сировини, яка б, з одного боку, за- безпечувала високі смакові властивості та стабільну в часі консистен- цію за певних параметрів в’язкості, з другого боку, – необхідно, щоб компоненти напою характеризувалися вмістом речовин, які позитивно впливають на організм людини.ukзмішані десертні безалкогольні напоїрецептураприготуванняРозроблення нових видів змішаних десертних безалкогольних напоївArticle