Німець АндрійПаска МаріяПетришин НаталіяNimets AndriiPaska MariiaPetryshyn Nataliia2025-01-172025-01-172024-10-24Німець А. Концептуальний підхід розвитку вуличної їжі (на прикладі етно-кафе «Вуглянча») / Андрій Німець, Марія Паска, Наталія Петришин // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. V Міжнар. наук.-практ. конф. (24-25 жовтня 2024 р.). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 231–232.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/37652otherавтентична кухнятехнологіяпопуляризація.authentic cuisinetechnologypopularizationКонцептуальний підхід розвитку вуличної їжі (на прикладі етно-кафе «Вуглянча»)A conceptual approach to the development of street food (based on the example of the ethno-cafe "Vuhliancha")