Гузар, УлянаHuzar, UlianaКафедра готельно-ресторанного бізнесу2020-02-042020-02-042020-02-04Етнічні особливості гостинності : завдання для самостійної роботи з методичними рекомендаціями щодо їхнього виконання з навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Гузар У. Є. - Львів, 2019 - 6 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24217ukкафедра готельно-ресторанного бізнесуЕтнічні особливості гостинностіспеціальність "Готельно-ресторанна справа"самостійна роботарекомендована літератураЕтнічні особливості гостинності : завдання для самостійної роботи з методичними рекомендаціями щодо їхнього виконання з навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Other