Прищепчук, МаксимІжевська, ОрисяPryshchepchuk, MaksymIzhevska, Orysia2023-06-202023-06-202023-05-18Прищепчук М. Маржинальність збитих десертів на основі шоколаду Ruby / Максим Прищепчук, Орися Іжевська // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 408–410.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34085ukмаржинальністьрубіновий шоколадменюкрос-продажіmarginmenuruby chocolatecross-sellingМаржинальність збитих десертів на основі шоколаду RubyMarginality of whipped desserts based on Ruby chocolateArticle