Гузенко, ІринаHuzenko, Iryna2018-12-262018-12-262018-12-26Культура бізнесу : робоча програма навчальної дисципліни для здобуття ОКР «бакалавр» за спеціальністю: 241 – «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Гузенко Ірина Іллівна. - Львів, 2018. - 20 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/16573Метою викладання навчальної дисципліни «Культура бізнесу» є формування у студентів розуміння системи цінностей, поглядів, норм поведінки ділових людей, засвоєння студентами основних теоретичних положень та вироблення необхідних практичних навичок, що дозволяють підвищити її ефективність в бізнесовій діяльності.ukкафедра гуманітарних дисциплін"Культура бізнесу"бакалавр"Готельно-ресторанна справа"культура бізнесуопис навчальної дисциплінипрограма навчальної дисципліниструктура навчальної дисциплінитеми семінарських занятьсамостійна роботарозподіл балівшкала оцінюваннярекомендована літератураКультура бізнесу : робоча програма навчальної дисципліни для здобуття ОКР «бакалавр» за спеціальністю: 241 – «Готельно-ресторанна справа»Plan or blueprint