Давидова, ОксанаDavydova, Oksana2022-10-112022-10-112022-05-19Давидова О.Актуальні аспекти формування ефективного складу персоналу підприємства готельно-ресторанного бізнесу / Оксана Давидова // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 68-70.http://localhost:8080/handle/34606048/32945Головним здобутком готелю є сформований кваліфікований та професійний штат співробітників, який дозволить підприємству бути завжди попереду. The main achievement of the hotel is the formed qualified and professional staff, which will allow the company to always be ahead.ukготельно-­ресторанний бізнеспідприпідприємствоперсоналуправліннярозвитокhotel and restaurant businessenterprisepersonnelmanagementdevelopedАктуальні аспекти формування ефективного складу персоналу підприємства готельно-ресторанного бізнесуArticle