Шустак ІринаОльга ТесляShustak IrynaOlha Teslia2025-01-172025-01-172024-10-24Шустак І. Сучасні наукові підходи до технології приготування холодних десертів в закладах ресторанного господарства / Ірина Шустак, Ольга Тесля // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. V Міжнар. наук.-практ. конф. (24-25 жовтня 2024 р.). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 267–269.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/37633otherсучасні наукові підходихолодні десертиоздоровче харчуванняmodern scientific approachescold dessertshealth foodСучасні наукові підходи до технології приготування холодних десертів в закладах ресторанного господарстваModern scientific approaches to the technology of preparation of cold desserts in restaurant business establishments