Паска, М. З.Ощипок, І. М.Гушнянський, І. М.Кринська, Н. В.Paska, M. Z.Oshchypok, I. M.Hushnianskyi, I. M.Krynska, N. V.2020-11-242020-11-242020-11-24Технологія м'яса і м'ясних виробів : навч.-метод. посіб. для студ. ф-ту харчових технологій за спеціальністю 7.091707 "Ветеринарна медицина" із спеціалізацією : "Ветсанітарія та ветсанекспертиза" / Паска М. З., Ощипок І. М., Гушнянський І. М., Кринська Н. В. - Львів, 2010. - 173 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27484ukтехнологія м'ясатехнологія м'ясних продуктівТехнологія м'яса і м'ясних виробів : навч.-метод. посіб. для студ. ф-ту харчових технологій за спеціальністю 7.091707 "Ветеринарна медицина" із спеціалізацією : "Ветсанітарія та ветсанекспертиза"Other