Радзімовська, О. В.Паска, М. З.Гузар, У. Є.Radzimovska, O. V.Paska, M. Z.Huzar, U.Ye.Кафедра готельно-ресторанного бізнесу2021-02-262021-02-262021-02-26Програма виробничої практики підготовки бакалаврів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” / розроб. Радзімовська О. В., Паска М. З., Гузар У. Є. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 25 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28912Основною метою практичної підготовки студентів є систематизувати, поглибити й закріпити теоретичні знання студентів зі спеціальних дисциплін, оволодіти практичними навичками та уміннями, що пов’язані із виконанням професійних обов’язків керівного складу закладу ресторанного господарства.ukвиробнича практикапрограма практикспеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”галузь знань 24 «Сфера обслуговування»бакалавр4 курскафедра готельно-ресторанного бізнесуПрограма виробничої практики підготовки бакалаврів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”Other