Pergat OlegStrashynskyi IgorПергат ОлегСтрашинський Ігор2025-07-162025-07-162025Pergat О. Modern meat analogues of cut semi-finished products / Oleg Pergat, Igor Strashynskyi // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. V Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (15–16 трав. 2025 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025. – С. 268–271.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/39385The aim The use of less refined ingredients is a development that gains traction in recent years. To maintain new innovation in meat analogues, it is imperative to understand the role of each ingredient (refined or not) and their interplay to find alternatives that are better appreciated by consumers. Мета Використання менш рафінованих інгредієнтів - це тенденція, яка набирає обертів в останні роки. Щоб підтримувати інновації в м'ясних аналогах, необхідно розуміти роль кожного інгредієнта (рафінованого чи ні) та їхню взаємодію, щоб знайти альтернативи, які краще сприймаються споживачами.enplant proteinmeat analoguesvegetarian burgerрослинний білокм'ясні аналогивегетаріанський бургерModern meat analogues of cut semi-finished productsСучасні м'ясні аналоги січених напівфабрикатівOther