Кравців, Р. Й.Паска, М. З.Ощипок, І. М.Kravtsiv, R. Y.Paska, M. Z.Oshchypok, I. M.2020-11-022020-11-022020-11-02Кравців Р. Й. Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м'ясних продуктів : навч. посіб. для студ. денної та заочної форм навч. за спеціальністю 7.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса"/ Кравців Р. Й., Паска М. З., Ощипок І. М. - Львів, 2006. - 59 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27172ukм'ясні продуктифізико-хімічні властивості м'ясабіохімічні основи технології м'ясних продуктівнавчальний посібникФізико-хімічні та біохімічні основи технології м'ясних продуктів : навч. посіб. для студ. денної та заочної форм навч. за спеціальністю 7.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса"Other