Кравців, Р. Й.Гушнянський, І. М.Паска, М. З.Мартинюк, І. О.Молдаванова, Л. К.Юзьків, М. Ю.Kravtsiv, R. YHushnianskyi, I. M.Paska, M. Z.Martyniuk, I. O.Moldavanova, L. K.Yuzkiv, M. Yu.2020-11-022020-11-022020-11-02Навчальний посібник з метрології, стандартизації, сертифікації для студ. ф-ту харчових технологій за спеціальностями 7.091707 - "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" і 7.091705 "Технологія жирів і жирозамінників" / Паска М. З. та ін. - Львів, 2006. - 93 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27174ukметрологіястандартизаціясертифікаціяякість м'ясастандарт на молокостандарт на сіль, цукор, питну водустандарт на топлені жириНавчальний посібник з метрології, стандартизації, сертифікації для студ. ф-ту харчових технологій за спеціальностями 7.091707 - "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" і 7.091705 "Технологія жирів і жирозамінників"Other