Паска, М.Paska, M.Ромашко, І.Romashko, I.Драчук, У.Drachuk, U.Галух, Б.Halukh, B.Кринська, Н.Krynska, N.2019-11-072019-11-072019-11-07Харчові добавки : навч. посіб. / Паска М. З., Ромашко І. С., Драчук У. Р., Галух Б. І., Кринська Н. В. - Львів : ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького, 2014. - 96 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23137Представлений навчальний посібник призначений для вивчення теоретичного матеріалу курсу "Харчові добавки" і покликаний допомогти студентам у вивченні питань, що стосуються ролі основних харчових і біологічно активних добавок в технології виробництва продуктів харчування.ukтехнологія виробництвабіологічно активні добавкипродукти харчуваннябіологічна цінністьгалузь промисловостіхарчові добавкиХарчові добавкиBook