Крамаренко, ДмитроДуб, ВолодимирKosinova, YarynaIzhevska, Orysia2022-12-282022-12-282022-10-06Крамаренко Д. Питання доцільності використання добавок гідробіонтів для збагачення борошняних виробів у ресторанному господарстві / Дмитро Крамаренко, Володимир Дуб // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 172-174.http://localhost:8080/handle/34606048/33300ukборошняні виробигідробіонтитехнологічна добавкахарчова цінністьflour productshydrobiontstechnological addition bavkanutritional valueПитання доцільності використання добавок гідробіонтів для збагачення борошняних виробів у ресторанному господарствіThe question of the feasibility of using hydrobiont additives for the enrichment of flour products in the restaurant industryArticle