Паска, МаріяPaska, MariiaКафедра готельно-ресторанного бізнесу2020-05-112020-05-112020-05-11Організація ресторанного господарства : силабус курсу освітнього ступеня "бакалавр" галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Паска М. З. - Львів, 2020. - 8 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25674Метою викладання навчальної дисципліни «Організація ресторанного господарства» набуття теоретичних знань і практичних навичок із сучасної організації виробництва в закладах ресторанного господарства, які забезпечують формування у студентів організаторських здібностей, вивчення загальних закономірностей та сучасних методів організації виробничих процесів у закладах ресторанного господарства, освоєння принципів обслуговування різних контингентів споживачів у закладах та поза їх межами і особливості їх розвитку на сучасному етапі.ukкафедра готельно-ресторанного бізнесуОрганізація ресторанного господарстваспеціальність "Готельно-ресторанна справа"силабусОрганізація ресторанного господарства : силабус курсу освітнього ступеня "бакалавр" галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Other