Карпова, М.Паска, М.Karpova, M.Paska, M.2021-02-182021-02-182021-02-18Карпова М. Капінг як спосіб органолептичного оцінювання обсмаженого кавового зерна / М. Карпова, М. Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (26-27 листопада 2020 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - С. 55-57.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28635Мета роботи – професійно продегустувати каву та провести органолептичне оцінювання обсмаженого кавового зерна.ukдегустаторкавакапінгзерноКапінг як спосіб органолептичного оцінювання обсмаженого кавового зернаArticle