Іжевська ОрисяIzhevska OrysiaКафедра готельно-ресторанного бізнесу2025-02-142025-02-142024ОК 11. Технологія продукції ресторанного господарства : робоча програма обов’язкової навчальної дисципліни, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань : 24 «Cфера обслуговування», cпеціальність : 241 « Готельно-ресторанна справа» / розроб. Іжевська О. П. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – 19 с.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/38359Метою дисципліни є ознайомлення студентів із науковими підходами до класичних і сучасних технологій продукції харчування, з особливостями технологічного процесу виробництва і реалізації різноманітних видів кулінарної продукції та кондитерської продукції, здобуття навичок і вмінь пов'язувати наукові і нормативі положення з діяльністю закладів ресторанного господарства в умовах сучасності, опанування шляхів і методів виробництва продукції харчування з урахуванням вимог створення продукції високої якості, визначеної харчової і біологічної цінності, енергоємності.otherтехнологія продукції ресторанного господарстваробоча програмабакалавргалузь знань – 24 «Сфера обслуговування»спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»кафедра готельно-ресторанного бізнесуОК 11. Технологія продукції ресторанного господарства : робоча програма обов’язкової навчальної дисципліни, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань : 24 «Cфера обслуговування», cпеціальність : 241 « Готельно-ресторанна справа»Other