Коркуна, ОриславаKorkuna, OryslavaКафедра готельно-ресторанного бізнесу2020-03-032020-03-032020-03-03Товарознавство : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Коркуна О. І. - Львів, 2019. - 12 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24766Метою викладання навчальної дисципліни «Товарознавство» є вивчення дисципліни є формування у студентів системи спеціальних теоретичних знань та практичних навичок для управління асортиментом, якістю продовольчих товарів та предметів матеріально-технічного забезпечення в закладах готельно-ресторанного господарства.ukкафедра готельно-ресторанного бізнесуТоварознавствоспеціальність "Готельно-ресторанна справа"інформаційний обсяг навчальної дисциплінирекомендована літератураТоварознавство : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Plan or blueprint