Петришин, НаталіяПаска, МаріяPetryshyn, NataliiaPaska, MariiaКафедра готельно-ресторанного бізнесу2024-02-132024-02-132023«Крафтові технології» : робоча програма навчальної дисципліни підготовки доктора філософії третього (освітньо-наукового) рівня, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Петришин Н. З., Паска М. З. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – 11 с.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35377Метою навчальної дисципліни «Крафтові технології» є формування системи знань з крафтових технологій виробництва харчової продукції з сировини тваринного та рослинного походження, оволодіння професійними знаннями, навичками та вміннями щодо кулінарної обробки основної та додаткової сировини, обґрунтування параметрів та апаратурного оформлення технологічних процесів виробництва крафтової продукції в умовах ресторанного бізнесу. The purpose of the educational discipline "Craft technologies" is the formation of a system of knowledge on craft technologies for the production of food products from raw materials of animal and plant origin, mastery of professional knowledge, skills and abilities regarding basic and additional culinary processing raw materials, justification of parameters and hardware design of technological processes of production of craft products in the conditions of the restaurant business.uk«Крафтові технології»робоча програмаcпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»доктор філософіїгалузь знань 24 «Сфера обслуговування»аспіранти 2 курскафедра готельно-ресторанного бізнесу"Craft technologies"working programdoctor of philosophybranch of knowledge 24 "Sphere of service"specialty 241 "Hotel and restaurant business"graduate students, 2nd yeardepartment of hotel and restaurant business«Крафтові технології»"Craft technologies"Other