Гаврильченко, МаріяПетришин, НаталіяHavrylchenko, MariiaPetryshyn, Nataliia2024-07-032024-07-032024-05-30Гаврильченко М. Інноваційні підходи сучасного розвитку закладів сфери гостинності на прикладі ресторану “Вино&М’ясо” / Марія Гаврильченко, Наталія Петришин // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 171–172.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36228ukсловасфера гостинностіобслуговуванняінноваціїресторанwordsservicehospitalityinnovationrestaurantІнноваційні підходи сучасного розвитку закладів сфери гостинності на прикладі ресторану “Вино&М’ясо”Innovative approaches to the modern development of hospitality establishments on the example of the "Wine&Meat" restaurantArticle