Гаєвська, АнастасіяПетришин, НаталіяHaievska, AnastasiiaPetryshyn, Nataliia2023-06-232023-06-232023-05-18Гаєвська А. Особливості приготування безглютенових макаронних виробів / Анастасія Гаєвська, Наталія Петришин // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 266–268.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34139Мета роботи - розглянути асортимент та технології виробництва безглютенових макаронних виробів функціонального призначення. Мета роботи - розглянути асортимент та технології виробництва безглютенових макаронних виробів функціонального призначення.ukбезглютенові макаронні виробицеліакіякукурудзяне борошноgluten-free pastaceliac diseasecorn flourОсобливості приготування безглютенових макаронних виробівFeatures of preparing gluten-free pastaArticle