Коповська, АнжелікаКирпіченкова, ОксанаKopovska, AnzhelikaKyrpichenkova, Oksana2022-10-122022-10-122022-05-19Коповська А. Сучасні тренди удосконалення асортиментної політики ресторану / Анжеліка Коповська, Оксана Кирпіченкова // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 101-102.http://localhost:8080/handle/34606048/32958Використання дикорослих рослин, зокрема бузини чорної дає можливість розширення асортименту страв, наведених в меню закладу ресторанного господарства, оригінальними стравами, які до того ж мають позитивний вплив на здоров’я людини. Це дасть можливість ресторану готелю вирізнятися серед конкурентів і здобу- вати прихильність нових гостей.The use of wild plants, in particular elder black makes it possible to expand the range of dishes listed in the restaurant menu, with original dishes, which also have a positive effect on human health. It will give the opportunity of the hotel restaurant to stand out among competitors and gain win the favor of new guests.ukплоди бузини чорноїквіти бузиниресторанменюblack elderberry fruitselderflowersrestaurantmenuСучасні тренди удосконалення асортиментної політики ресторануModern trends in improving the assortment policy of the restaurantArticle