Левків Соломія-МаріяПаска МаріяLevkiv Solomiia-MariiaPaska Mariia2025-07-172025-07-172025Левків С.-М. Вплив розвитку нових форматів закладів на організацію роботи мережі «Вино і М’ясо» / Соломія-Марія Левків, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. V Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (15–16 трав. 2025 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025. – С. 127–131.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/39418otherнові формати ресторанного бізнесуконкурентноспроможністьnew restaurant business formats and competitivenessВплив розвитку нових форматів закладів на організацію роботи мережі «Вино і М’ясо»The impact of the development of new restaurant formats on the organisation of the Vino i Meat chainOther