Голод, АндрійHolod, AndriiКафедра готельно-ресторанного бізнесу2020-03-162020-03-162020-02-16Сталий розвиток індустрії гостинності : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Голод А. П. - Львів, 2019. - 13 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25012Метою викладання навчальної дисципліни “Сталий розвиток індустрії гостинності” є формування у студентів фундаментальних знань, вмінь та навичок стосовно розуміння та практичного вирішення проблем сталого розвитку індустрії гостинностіukкафедра готельно-ресторанного бізнесуСталий розвиток індустрії гостинностіспеціальність "Готельно-ресторанна справа"опис навчальної дисципліниінформаційний обсяг навчальної дисципліниструктура навчальної дисциплінитеми практичних занятьтеми семінарських занятьсамостійна роботарозподіл балівшкала оцінюваннярекомендована літературазалікові вимогиСталий розвиток індустрії гостинності : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Plan or blueprint