Гащишин, В. Р.Прокопів, Т. М.Hashchyshyn, V. R.Prokopiv, T. M.Кафедра біохімії та гігієни2019-07-172019-07-172019-07-17Основи класифікації і морфології бактерій : лекція з навчальної дисципліни “Мікробіологія” для студентів I курсу спеціальності : 241 Готельно-ресторанна справа / розроб. Гащишин В. Р., Прокопів Т. М. - Львів, 2018. - 64 сhttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/21884ukкафедра біохімії та гігієнимікробіологіякласифікація морфології бактерійлекціяспеціальність : 241 Готельно-ресторанна справаОснови класифікації і морфології бактерій : лекція з навчальної дисципліни “Мікробіологія” для студентів I курсу спеціальності : 241 Готельно-ресторанна справаOther