Гуцуляк, ВікторіяHutsuliak, Viktoriia2018-11-222018-11-222018-11-22Основи менеджменту : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Гуцуляк В. Р. - Львів, 2018. - 21 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/15660Метою вивчення дисципліни «Основи менеджменту» як базового курсу є формування у майбутніх фахівців сучасної системи поглядів і спеціальних знань у сфері управління для забезпечення ефективної господарської діяльності підприємства.ukкафедра економіки та менеджменту"Основи менеджменту"бакалавропис навчальної дисциплінипрограма навчальної дисципліниструктура навчальної дисциплінитеми семінарських занятьсамостійна роботаіндивідуальні завданнязалікові вимогирозподіл балівшкала оцінюваннятеми семінарських занятьрекомендована літератураОснови менеджменту : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Plan or blueprint