Німець АндрійПаска МаріяПетришин НаталіяNimets AndriiPaska MariiaPetryshyn Nataliia2025-09-042025-09-042025Німець А. Адаптація бойківських традиційних страв до сучасних вимог зі збереженням їх автентичність та регіональну ідентичність / Андрій Німець, Марія Паска, Наталія Петришин // Молода спортивна наука України : зб. наук. пр. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025. – Вип. 29, т. 4. – С. 290–291.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/39673Мета роботи - адаптувати бойківські традиційні страви до сучасних кулінарних вимог,зберігаючи їх автентичність і регіональну ідентичність на прикладі етнокафе «Вуглянча Бойківська їжа». The aim of the work is to adapt traditional Boikiv dishes to modern culinary requirements while preserving their authenticity and regional identity, using the example of the ethnic café ‘Vuglyancha Boikivska Yizha’ (Boikiv Food).otherбойківські традиційні стрависучасні кулінарні вимогиавтентичністьрегіональна ідентичністьетнокафе «Вуглянча Бойківська їжа»Boikiv traditional dishesmodern culinary requirementsauthenticityregional identityethnic café ‘Vuglyancha Boikivska Yizha’Адаптація бойківських традиційних страв до сучасних вимог зі збереженням їх автентичність та регіональну ідентичністьAdaptation of traditional Boiko dishes to modern requirements while preserving their authenticity and regional identityOther